Ik ben gediplomeerd sportmasseur en naast sportmassage geef ik ook nog andere massages.

Sportmassage
€ 48,50

Sportmassage is een massage die stevig en meer op de spieren is gericht met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Hierdoor verbetert de conditie en zullen blessures sneller herstellen.Niet alleen voor sporters om voor of na het sporten te ondergaan, maar voor iedereen die wel eens last heeft van bijvoorbeeld een vastzittende nek en/of schouders of gewoon na een drukke werkdag.

Ontspanningsmassage
€ 48,50

Ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

Hotstonemassage
€ 48,50

Hotstonemassage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen. Een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspanning en onthaasting.

Zwangerschapsmassage
€ 48,50

Een zwangerschapsmassage is heerlijk ontspannend en kan verlichting brengen bij zwangerschapsklachten. Zwangerschapsmassage brengt je zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans en dit komt de ontwikkeling van je kindje weer ten goede.
Deze massage wordt op de zij uitgevoerd. De massage is geschikt vanaf 3 maanden zwangerschap tot aan de bevalling. De massage duurt ongeveer 60 minuten.

Indiase hoofdmassage
€ 27,50

Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Bij stress of kwaadheid hoopt deze spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval. Bij de Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen voor gezorgd dat blokkades verminderen en voor verlichting zorgen. Maar de effecten ervan zijn niet louter lichamelijk: het werkt ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress vermindert.
De Indiase hoofdmassage zorgt er tevens voor dat de nachtrust bevordert, het zelf herstellend vermogen van het lichaam versterkt en pijn en stijfheid verlicht.
Bij deze massage zit u op een stoel en houdt u de kleding aan.

Anti-stress behandeling in combinatie met klankschalen
€ 48,50

De Anti-stress massage is erop gericht opgehoopte spanningen en emoties los te maken, waardoor het lichaam zich weer geheel kan ontspannen.
Liggend op de massagetafel wordt u gemasseerd, zonder olie en door de kleding heen. De massage wordt zowel op het lichaam als het gelaat toegepast. Aansluitend krijgt u een massage door trilling en klank, opgewekt door het aanslaan van klankschalen geplaatst op of naast het lichaam.
De klankschalen zorgen voor een beter effect van de manuele massage.
Door de combinatie van massage en klankschalen is deze massage een absolute aanrader.

De Metamorfosemassage
€ 48,50

De metamorfosemassage is een vrij nieuwe, bijzondere vorm van voetreflexzonemassage. Het is een zachte massage op de reflexzones van de ruggengraat op voeten, handen en hoofd. Een metamorfose massage helpt blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te kunnen maken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving.
De massage is niet gericht op symptomen of klachten, maar werkt op de mens als geheel.
De metamorfose massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en zwangere vrouwen. Het kan helpen bij spanningen, stress, drukke kinderen, autisme en deze massage wordt vaak ingezet bij terminaal zieken. Er zijn geen contra indicaties.

Prijzen per 01-01-2020
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW