Ik ben gediplomeerd sportmasseur en naast sportmassage geef ik ook nog andere massages.

Ontspanningsmassage
€ 51,00

Ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

Hotstonemassage
€ 51,00

Hotstonemassage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen. Een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspanning en onthaasting.

Zwangerschapsmassage
€ 51,00

Een zwangerschapsmassage is heerlijk ontspannend en kan verlichting brengen bij zwangerschapsklachten. Zwangerschapsmassage brengt je zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans en dit komt de ontwikkeling van je kindje weer ten goede.
Deze massage wordt op de zij uitgevoerd. De massage is geschikt vanaf 3 maanden zwangerschap tot aan de bevalling. De massage duurt ongeveer 60 minuten.

Indiase hoofdmassage
€ 29,00

Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Bij stress of kwaadheid hoopt deze spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval. Bij de Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen voor gezorgd dat blokkades verminderen en voor verlichting zorgen. Maar de effecten ervan zijn niet louter lichamelijk: het werkt ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress vermindert.
De Indiase hoofdmassage zorgt er tevens voor dat de nachtrust bevordert, het zelf herstellend vermogen van het lichaam versterkt en pijn en stijfheid verlicht.
Bij deze massage zit u op een stoel en houdt u de kleding aan.

De Metamorfosemassage
€ 51,00

De metamorfosemassage is een vrij nieuwe, bijzondere vorm van voetreflexzonemassage. Het is een zachte massage op de reflexzones van de ruggengraat op voeten, handen en hoofd. Een metamorfose massage helpt blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te kunnen maken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving.
De massage is niet gericht op symptomen of klachten, maar werkt op de mens als geheel.
De metamorfose massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en zwangere vrouwen. Het kan helpen bij spanningen, stress, drukke kinderen, autisme en deze massage wordt vaak ingezet bij terminaal zieken. Er zijn geen contra indicaties.

Prijzen per 01-01-2021
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW