WandelWol bestaat uit 100% schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

WandelWol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. WandelWol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt drukontlastend en huidherstellend.

WandelWol ontlast, werkt preventief, verzacht, helpt het herstellend vermogen van de huid d.m.v. lanoline. Het hecht zich aan de sok waardoor WandelWol op de juiste plek blijft zitten, geen plakresten dus ook geschikt voor de gevoelige huid, 100% biologisch, 100% afbreekbaar, klontert niet en rolt niet op.
WandelWol dient te worden gebruikt ter preventie van en/of ontlasting bij branderig gevoel onder de bal van de voet, pijnlijke drukplekken, likdoorns, blaren, enz. Het is geen geneesmiddel en het is niet bedoeld voor langdurig gebruik, louter kortdurend voor het desbetreffende moment zoals
(lange afstands-) wandelingen, sport, etc.

  • WandelWol zakje 10 gram € 6,95
  • WandelWol zakje 20 gram € 9,95
  • WandelWol zakje 40 gram € 18,95

Alle prijzen zijn inclusief BTW